Yhteystiedot

Yhteydenotot puhelimitse 050 4122382/Heini tai sähköpostilla info(at)kuusenkuiske.fi

Huopahatun alta löytyy Heini, pitkän linjan maaseutuyrittäjä. Matkailun ohjelmapalveluiden ammattitutkintoa tehdessäni innostuin luontomatkailusta. Eräopinnot kypsyttivät ajatusta hyödyntää kotimaatilaani luontomatkailupalveluiden tarjonnassa.

Haluan viedä Teidät minulle rakkaisiin maisemiin ja metsiin kokemaan sitä sama luonnon hyvää tekevää vaikutusta, josta olen itse ammentanut voimaa elämän eri käänteissä.

Luonnon antimien hyödyntäminen ja paikallisten raaka-aineiden käyttö ovat minulle tärkeitä ja itsestäänselviä asioita. Suuren puutarhan sadosta valmistuvat erilaiset hillot, hyytelöt ja mehut. Oman tilan viljoista jauhetuista jauhoista leivotut tuoreet leivonnaiset saavat pikantin lisän luonnosta kerätyistä raaka-aineista, joita myös kuivataan talven varalle. Syksyisellä metsäretkellä koriin kertyy niin sieniä, kuin marjojakin.

Yhteistyössä Metsähetken Marjon kanssa haluamme tarjota Teille turvallisia ja viihtyisiä hetkiä meidän lähiluonnossamme. Tervetuloa meille, pihaan tai puskaan!

Lue lisää Huopahatusta http://www.huopahattu.com

Hei, olen Marjo ja yritykseni on Metsähetki. Metsähetki sai alkunsa luonto- ja eräoppaaksi valmistumisen myötä. Luonto on aina ollut minulle tärkeä osa elämää ja liikun luonnossa päivittäin myös koirieni kanssa.

Olen aina löytänyt luonnosta iloa, voimaa ja rauhaa, jonka haluan näyttää muillekin. Metsäretkillä luonto on aina erilainen ja vuodenaikojen vaihtelu tuo lisämakua luonnossa liikkumiseen. Luonnosta löytyy paljon erilaisia elementtejä ja niitä ei koskaan kyllästy tutkimaan.

Halu näyttää Suomen kaunis luonto turvallisesti ja tarjota unohtumaton elämys jokaiselle on ollut tavoitteeni myös yrittäjänä. Metsämieli-menetelmää käyttäen luonto avautuu syvemmin, retkeilytaitoja hiomalla jokainen voi lähteä luontoon ja mm näitä taitoja opastan mielelläni.

Yhteistyö Huopahatun kanssa alkoi yhteisestä halusta viedä ihmisiä lähiluontoon ja tarjota heille unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Elimäen seutu on tasaista ja se luo hyvät puitteet myös liikuntarjoitteisille, kuten vanhuksille ja erityisryhmille, joille liikkuminen luonnossa saattaa vaatia apuvälineitä.

Metsähetken nettisivuilta löydät lisätietoa www.metsahetki.fi

Lähdetään luontoon, mennään ihan metsään!